10. apr. 2011

Cirkus Softporn

Vi var i cirkus i går. Og der var alt det, der skal være. Den magiske forventningsstemning i forteltet med cirkusartisterne, der er trådt ud af deres roller og sælger neonrør, slush ice og popcorn. En candyflossdame med hår som candyfloss. Vovehalsenumre og fuldstændigt ufatteligt stærke eller smidige mennesker. Elefanter, søløver og heste. En klovn, der sprøjtede med vand og kom galt af sted, til børnene var ved at tisse i bukserne af grin.
Vores dreng sagde "Det kan jeg da også............nej, det kan jeg nok ikke" flere gange, mens vores datter mest gik op i at sige "Gynggang", så snart det var bare det mindste oplagt. Det var en succes, de var bjergtagede.

Nu er det ikke nogen hemmelighed, at vi kun gik i cirkus for deres skyld. Så egentlig kunne jeg bare holde min kæft og glæde mig på deres vegne. Men jeg vil hellere fortælle forarget, til spyttet står om mine læber.


Første del af forestillingen hed cirkus under vand. Ja, den er jeg med på. Men mener I det virkelig seriøst? The Mermaids? To lækre damer kom sensuelt sejlende ind i kanoer, til blød musik. De smilede og vrikkede med skuldrene og forventede straks bifald, selvom de egentlig bare stod der i deres hvide bikinier. Bevares, de havde veltrænede kroppe, men den slags plejer jeg da ikke at klappe af bare sådan. De kravlede så op i en kæmpe gennemsigtig Margreteskål, og så begyndte løjerne, kan jeg godt sige dig.
De pjaskede legesygt vand på hinanden og dyppede synkront deres lange lokker, så de rigtig kunne.... sprøjte. Jo, de kunne skam også gå lidt i bro. Synkront. Applaus!
Jeg er med på, at der også skal være glitter, baller og bar hud i en cirkusforestilling, men det her mindede altså mere om en lummer omgang miss wet t-shirt.

Der var også en trio af to damer og en mand smurt ind i guld og i meget små trusser. De kunne bære hinanden og udøve fuldstændig fabelagtig kropskontrol. Det var fascinerende, og det sagde jeg til min søn. Hans svar: "Mmmmm. Man kan se deres baller."
Måske er vi bare en ekstremt snerpet familie?

5 kommentarer:

 1. Uiii, show me the way...det lyder hottere end noget cirkus jeg nogensinde har set!

  SvarSlet
 2. Nå - ja - salt i mit snerpe-sår. Marie er cool, hun synes, det er hot. Maria er en gammel snerpet kælling. Okay, så. Du skal følge pilene mod Cirkus Arena - men du skal løbe hurtigt, for de er ved at pakke ned i Bellahøj. Måske kan du lige nå at få et glimt af de frække havfruer i margreteskålen!

  SvarSlet
 3. Anonym4/11/2011

  Jeg kan li' elefanter. De ligner kæmpestore tommelfingre efter 30 min. i vand. Men jeg begriber ikke, hvorfor de altid skal være med i cirkus.
  Det er da 110% mindre sjovt at se på runkne giganttommeltotter daffe op og ned af en skammel end sensuelt sejlende damemennesker i køkkenaccessories.
  Nix, en god gammeldags ronkedor på 20 kvm. i ZOO, det er et syn for guder og underholder i timevis.

  Hans

  SvarSlet
 4. Anonym4/20/2011

  Arena har sq tænkt på husarerne!

  Jeg tænkte også at pigerne i vandskålen mere hørte hjemme i Ugens Rapport, og at den gyldne trio på en aller anden måde lignede en trekant - ligegyldigt hvilken stilling de stod i. Og der var mange. De mindede lidt om den dér silhouet-sex-stillinger-plakat fra 80'erne.

  Betthina

  SvarSlet
 5. Du har ret mht guldtrioen. Jeg kunne ikke abstrahere fra, at den største af kvinderne lignede en mand, så jeg blev ved med at fokusere på et vist sted på hende.
  Jeg havde glemt plakaten. Men nu husker jeg også den med alle de forskellige kondomer, soldatkondom, rastafarikondom etc. Er du sunshine den var hyl!

  SvarSlet