3. maj 2011

Apoteker-humor

Da jeg fløj hjem fra Berlin i søndags blev jeg udsat for kæk flyhumor. "I kan jo købe noget parfume til jeres kæreste eller til flypersonalet, hvis I synes, de lugter" og videre i den dur. Flypersonalet var selv kvæstede af grin på den stille fly-agtige måde. Jeg syntes også, det var lidt sjovt. Men jeg var nok også overtræt.
Sådan har alle faggrupper vel deres form for humor.

Jeg håber i hvert fald på en måde, at apotekerne gør det for at få et godt grin i frokostpausen. Når man flovt hvisker til dem, at man skal have noget salve til kløe et vist sted, eller et pessar eller en skalpel til en fodvorte eller noget andet, man gerne ville have lidt diskretion om, og de svarer meget højt og pædagogisk ud over hele apoteket på en måde, der helt sikkert afslører, hvorfor man er der.
Man kan så vælge at kigge ned i sin pung og rode meget længe efter sit dankort. Eller man kan vende sig om mod de andre kunder og grine på den der - haha-wooooow-pinligt-haha-måde, der egentlig bare gør det hele værre.

Jeg håber også, at der er lidt humor i det, når de stiller utroligt malplacerede spørgsmål.
"Har du prøvet det før," spørger de og åbner inhalatoren for at vise mig, hvordan jeg skal suge i den lille sucker, jeg har været afhængig af i ti år. Kan de ikke se det et eller andet sted på deres smarte server?
"Hvad skal du bruge dem til?" blev jeg spurgt, da jeg ville have ørepropper. Jeeesus, hvor er det svært ikke at sige - jeg har tænkt mig at putte dem op i røven, jeg har hørt, det skulle hjælpe mod tynd mave.

Jeg ved godt, at apotekerdamer tit er meget søde. Men jeg kan ikke lade være med at tænke i apotekerjokes, der for alvor kunne give dem noget at snakke om.
Da jeg var højgravid fik jeg f.eks en ubændig lyst til at gå ind og spørge efter fortrydelsespiller. Bare for at se dem i ansigtet.
Men jeg gjorde det ikke. Bare rolig.

2 kommentarer:

  1. Åh hvor godt, det kunne have været så sjovt hvis du havde gjort det. Jeg ved ikke om jeg er overteæt, men jeg griner stadig.

    SvarSlet
  2. Det er faktisk et fag på Apotekerskolen "Sådan ydmyger du kunderne".

    SvarSlet