13. maj 2011

Dyr

Jeg er ikke så vild med dyr. Da jeg var ti ville min søster have et marsvin. Jeg måtte vælge mellem et marsvin og en kurvestol, og jeg var ikke i tvivl. Senere fik vi en hund. Den var meget sød, når man kedede sig, men også utrolig anmasende.
Jeg har også altid slået en skraldlatter op over dyresex. De der oppustelige får, der står i pornoforretningerne omkring påske, så man lige kan køre den ind med penis i nummi. Det er der da ingen, der gider!
Og dengang i gymnasiet, da satanist-John havde klippet vores amatørvideoer sammen, og så skulle vi se dem. Vi grinede lidt af vores egne platheder, men da der pludselig kom et lynklip af en mand og en ged, der..... da skreg vi af grin.
Åh John din spasmager, og det var jo ikke noget, der fandtes i virkeligheden.

Men så var jeg i Grønland. I en lillebitte by, der på mange måder var betændt. Det var f.eks ikke mærkeligt at tage et gevær med til fest på forsamlingshuset, hvor jeg i øvrigt fik en svingom med ham, der få timer inden havde tømt vores overfyldte lokum. Han spildte lidt i gangen, før han løftede spanden op bag på scooteren.
Det var minus 15 grader, da jeg var der. Overalt skulle man passe på ikke at træde på sovende slædehunde, der havde rullet sig sammen i sneen som små kugler.
Der gik en historie om en ensom mand i byen.
Om vinteren tog han en tæve med indenfor.
De kaldte ham hundeknepperen.
Den islandske antropolog, der både var vores rejseleder og indbygger i byen, grinede ikke af det, vi troede var en joke.
Han havde engang hørt det pusle lidt uden for sit hus blandt hundene. Da han gik derud var hundeknepperen igang med at ...ja...
Han måtte jage ham væk med et gevær.
Så det fandtes, og det er et overgreb.
Men jeg kunne alligevel ikke lade være med også at få lidt ondt af hundeknepperen.


Voldsomt emne - jeg ved det godt.
Det er min måde at markere uhyggelige fredag den 13. på - for jeg er ikke så meget til splattere og gysere.

3 kommentarer:

 1. Jamen så ved man da hvor man har dig henne når det er påske ;-), jeg så ikke Bubbers program om dyresex i første omgang, netop fordi det er noget klamt noget, men så tvang jeg mig nærmest til at se det, sådan for at få virkeligheden i øjnene. Fy for pyffer, stakkels ged der blev voldtaget. Så hellere prøv at voldtage kvinder, for de kan sgu , jo de kan, gøre mere for at sige og mene nej. Håber ikke nogen mænd nu tager det som en invitation til at komme og voldtage mig, det er ikke hensigten, og jeg synes jo heller ikke at nogen skal voldtage nogen.

  Og så sidder man for i øvrigt her og spiser morgenmad og så kommer ordet penis lige op, og jeg er sådan en som , når jeg læser noget så kan jeg næsten mærke det der sker fysisk på min krop, ikke rart. For jeg har ikke lyst til at kneppe dyr. Der er jeg ikke kommet til endnu, og tror sgu aldrig jeg kommer dertil, så ender det med en mand.

  SvarSlet
 2. Jeg forstår simpelthen ikke, at man kan blive så indestængt liderlig, at man er nødt til at stikke pikken i et kreatur...og jeg er endda jyde...

  Skøn blog du holder dig i øvrigt.

  SvarSlet
 3. Kristine - undskyld det med penis.
  Anna- nej - jeg forstår det heller ikke. Og jeg er også jyde. Og tak for dejlig kommentar!

  SvarSlet