29. jun. 2011

Ha' det bra!

- jeg får ferie på fredag. Men min hjerne er allerede gået på ferie. Forleden spurgte jeg en kollega, om han lige havde to centimeter. I stedet for minutter. Så jeg tror det er bedst, maskinrummet holder ferielukket. Vi tager til Sverige, åh for helvede, hvor jeg glæder mig. Til ro og fred og familie og øl. Og bøger. Og myggestik. Og kølige sø-dukkerter.
Ha' det bra så længe!11 kommentarer:

 1. Katrine Steinicke6/29/2011

  fantastisk ferie til dig!

  2 centimeter kan man ikke bruge til særlig meget! ;)

  SvarSlet
 2. Anonym6/29/2011

  Uhh, det ser dejligt ud. God ferie!

  SvarSlet
 3. Åh jeg har tårer i øjnene nu, af grin dog. Jeg tror det hedder 20 cm og 7 minutter. ;-) God ferie, og hils pippi. og fandeme pokkers jeg kommer altså til at savne dig.

  SvarSlet
 4. Aimen for fanden!!! Hvornår kommer du hjem om man må spørge?

  SvarSlet
 5. Vi er kun svenske og uden internet i et par uger, så bare rolig, du slipper ikke for maskinrummets uddunstninger særlig længe.

  SvarSlet
 6. ET PAR UGER!!? Nå. Hvem skal man så skrive altmuligt til hele tiden? Nåhm, god ferie da. (Mener det også selvom det ikke lød sådan).

  SvarSlet
 7. Et par uger...som i 14 dage, jamen , nå jeg må bare nyde andres ord imellem tiden. Jeg er ikke glad. Men det betyder bare at jeg ikke er ligeglad med hvad jeg læser. Hav nu en god ferie.

  SvarSlet
 8. Hej!
  Jeg har lige blogget om dig, og lånt dit fine selv-tegnede-selvportræt! Jeg blev bare NØDT TIL at reklamere for din fantastiske blog! Ønsker virkelig at du må få endnu flere faste læsere, for denne blog er sq da for sjov altså!

  Er fuldstændig tosset med dit sprog, og din finurlige måde at skrive på... kan slet ikke få nok... vil ha´mer mer mer... og nu melder du så ud, at du er væk I !14 DAGE!??!??!??
  Åhhhh abstinenser!! ryste ryste ryste......
  Hej fra mig!

  SvarSlet
 9. Anonym7/14/2011

  Ejmen for hel.... da, kom nu hjeeeeeeem!

  Kh
  Lene K

  SvarSlet
 10. Rikke og Lene; sikke dejlige kommentarer at komme hjem til! Kh Maria

  SvarSlet