30. okt. 2011

Maria Altan

For nylig så jeg Erika Eiffel i tv. Hende der er gift med Eiffeltårnet. Freak. Tænkte jeg. Men så begyndte hun at tale på en virkelig intelligent og fin måde, så man faktisk ikke kunne lade være med at få respekt for hende. Hun sad og fortalte om sin første kærlighed, der var en bro. Selvom hun er gift med Eiffeltårnet har hun også i mange år haft noget kørende med Berlinmuren. Men det er Mister Eiffel helt indforstået med, siger hun. De har et åbent forhold. Hun havde endda en model af muren med til deres bryllup, og det syntes gommen bare var festligt.
Hun sagde, at vi alle har en ting-elsker I os, det er bare de færreste, der springer ud.

Hvis du var til ting, hvad ville du så helst giftes med?
Jeg tror helt sikkert, jeg ville forsøge at score en spansk smedejernsaltan. Jeg bliver altid så glad, når jeg kigger på dem.
Maria Altan – det lyder da også meget godt.

Man kan også bare være gift med det samme menneske i 50 år . Det var vi med til at fejre i familien for nyligt. Det er jo egentlig lidt freaky i sig selv. Vi har været kærester i 50 år, kan man så sige.
Det var med tre retter mad, lange sange og hele pivtøjet, helt traditionelt. Og så alligevel.
Der kom på et tidspunkt en dame ind i salen. Helt klar på noget sjov og ballade. Guldbrudeparret skulle op til hende og hive tupperwareting op af en taske. Men SURPRISE det var sexlegetøj. Andre gæster skulle også op og deltage i legene.
Lille M var desværre så træt på det tidspunkt, så jeg måtte fortrække.

Tror sgu bare, jeg snupper den altan.

1 kommentar:

  1. Du er jo fuldstændig genial, Maria! Vil du ikke have nogle penge?

    SvarSlet