20. feb. 2012

Maskin-svends Hyper Mega Liste

Svenden skrev og skrev, mens maskinmesteren trippede. Her kommer B's længe ventede liste over vigtige ting i verden:

Det er med ærefrygt, jeg bevæger mig ind i det her.
Jeg er ingen maskinmester, men efter opfordringer i et overskueligt antal kommer nu Maskinmesterens Sendrægtige svends Hyper Mega Liste.

Listen indeholder mange af de ting den skal. Listen er desuden dynamisk og helt sikkert også decideret forhåndenværende nedenstående.

Der skal lægges ud fra bunden, fordi finaler er kedelige af natur. Basta og ta-daaa:

en absolut sidsteplads kommer januar skråstreg februar. Kold modvind fra samtlige verdenshjørner, der giver følelsesløst ansigt, så hverken savl eller snotnæse bliver opdaget, før det er for sent. Ingen penge pga. december, januar og dumme små hondaer, der kommer i vejen for vores italienske fuldblods-halvfemser-luksus-bil. Minimal forskel på vandpytter og udsplattet hundepuha.

Næstsidstepladsen får ordene ”undertegnede”, ”qua” og ”lækkerbuks”. De lugter helt sikkert af tis andre steder end i skridtet, hvis de kunne lugte og havde et skridt og andre ting. Maskinmesteren er i øvrigt enig…

En bekendt fortalte mig engang, at han kunne tisse sig selv over skulderen – det er et helt uvedkommende faktum, men alligevel værd at genfortælle.

Tæt på bunden finder vi mødre, der står med deres snothvalp og spærrer i døråbningen og siger: ”gå bare forbi – han vil så gerne lukke døren”.

Pladsen her udfyldes af den kendsgerning at en midtjydsk glædespige ifølge en pålidelig kilde har fundet inspiration fra den transatlantiske underholdningsindustri og nu kalder sig Lady Gitte.

Lidt højere oppe ligger duften af fiskesuppe – den er egentlig virkelig god, men ikke fire timer senere, når man er færdig med at være sulten og har bedt den om at gå.

På en plads heromkring kommer formuleringen ”sydende gus” (prøv at forestille dig det – ikke helt lækkert, ikke helt ulækkert)

På en sjetteplads kommer sangen ”Ramble on”. Tekstens freak-o-meter er helt  i top; ”in the darkest depths of Mordor, I met a girl so fair…”. En cocktail af tyk rollespiller og liderlig prins – og det er positivt ment.
Bassisten er nok verdens bedste musiker i den sang.

Fisse!

Nu når vi er ved klassikerne
, så er teksten til ”Stiv Storm” en højdespringer. Det drejer sig om en støttesang i anledning af national katastrofestemning efter blæsevejret i Danmark anno totusindeogetellerandet. Hele teksten er legendarisk men forsvundet pga. en flaske vodka. Her er en snas:
”Efter vinter kommer storm – sommer, sommer, ingen storm.
Blæsevejr!
Døden rammer de skyldige.
Agt dig (?) Guds vrede.
Efter vinter kommer storm, ssssssssss – sms.
Mosekone, silikone, tissekone, Lone.
Pak jer små kvæg – i stormen finder I ej læ….”

Næste plads besides af gement rygklapperi a la: ”jeg kunne spise 32 liter af den sovs” (e.i. farmands karrydressing)

På næste plads kommer ild. Det er flot og virkelig sjovt at lege med.

Når man er et menneske, der ikke er vild med vinter, får det en topplacering at sønnikke ved synet af sne på alting udbryder: ”det ser faktisk ud som om, der er vintergækker overalt”.

Helt i top finder man en weekend i nær fremtid så langt sydpå, at folk siger ord, hvor lyden ”schh” indgår -  helt uden at ville tysse på nogen. Børn er ikke inviterede.

5 kommentarer:

 1. I LOL'd. Fuck en klasseliste, Maria.

  SvarSlet
 2. Jeg hader hader hader virkelig også når folk omtaler sig selv som undertegnede. Stop. Stop!
  Fantastisk liste, B -formerly known as store M. Selvfølgelig er du også sjov! Det ville have været helt forkert ellers!

  SvarSlet
 3. Det der, det er verdens bedste liste nogensinde!!

  SvarSlet
 4. Anonym2/21/2012

  Stiv Storm og håret tilbage! Bitchin' liste!!

  SvarSlet
 5. Anonym2/21/2012

  Listen er sponsoreret af Dansk Maskinmesterforening, Sparkedragter til Vesterbros kvinder og bløde ostepops?

  Overtegnede synes godt om.

  SvarSlet