17. apr. 2012

Forelskelse gør vammel

Bræksmagen i munden, når andre forældre fortæller henført om deres børn og anekdoter og HAHAHAHA, så sagde han. Eller når kærestepar står med panden mod hinanden og kigger dybt i hinandens dybe skovsøer. Ihhhh, han er bare så DAJlig, altzå. BRÆKsmag, siger jeg.
Men når jeg fortæller dig noget om min søn, og det han kan, så er det ikke, fordi jeg er forelsket og forblændet. Så er det fordi, han faktisk ER unik. UNIK, siger jeg dig.
Det er da virkelig vidunderligt, at han har en kæreste, som han sidder og holder i hånd med i timerne, så Birthe må sige, nu må I altså stoppe med at være turtelduer. Og så kært, når han lægger sit hoved på hendes lår og hun aer hans kind, og så snu han er, den lille lurifax, når han hele tiden vil være kat eller baby, så hun rigtig kan pette nusse ham. Eller faktisk synes jeg, det er lidt vammelt og helt på sin plads at råbe GET A ROOM, men han er syv, og hvorfor er han så allerede så kæresteagtig? Men de er jo bare glade for hinanden, Maria, og kondomsamtalen kommer først meget senere, bare rolig.
Nææh, så er det straks værre med hans kunstneriske tendenser. Jeg fælder stolthedstårer, når han afleverer en valnød med glimmer eller en modellervokskugle inden i et modellervoksgitter, og jeg mærker, hvordan hans kunstneriske udtryk virkelig taler til mig, men så ser jeg, at hans far er ved at brække sig af grin over min fascination og det, at jeg faktisk kom til at sige ordene 'Du bliver jo kunstner,' da han viste mig sit modellervokskunstværk.
Godt man har en hjemmeværnsmand af en kæreste, der lige kan guide én tilbage på realiteternes holdeplads.
Med store armbevægelser.
Jeg er jo selv den mest vamle af alle.
Bræksmag!


7 kommentarer:

 1. Der gjorde jeg jer nok mundlamme, hva`? I er nok helt blæst omkuld af J's kunst. Modellervoksdimsen er til salg, men de andre er en fødselsdagsgave.

  SvarSlet
 2. Anonym4/18/2012

  Forrygende nødder. Modellervoksdimsen skal vist lige have lov til at fæstne sig, så man helt forstår den.

  SvarSlet
 3. Ja, nu hvor jeg kigger nærmere på den, ligner den egentlig lidt en indtørret egernlort.....

  SvarSlet
 4. Anonym4/18/2012

  Eller Viagra gone bad...

  SvarSlet
 5. HAHAHAHA eller en egerndiller med penisring. (tror det er det spidse, der hele tiden får mig til at tænke egern)

  SvarSlet
 6. Anonym4/18/2012

  Du er jo ikke rask!

  SvarSlet
 7. Næææ, det er også det, de voksne altid siger til mig.

  SvarSlet