19. nov. 2012

Toilet

Så sidder man der på arbejdet og skriver, så blod og hudflager sprøjter af fingerspidserne, fordi man har to deadlines á 1.000 artikler på samme dag, fordi man selv og ens datter brugte første del af måneden på at skide og brække sig. Så er det, man måske er ved at blive til et materiale á la rockwool i hjernen. Hvad gør man så?

Man går ud til den topmoderne sodavandsautomat og laver sig en drink á danskvand og lemon. Kun fordi det ligner gin & tonic.
Dernæst går man ud på toilettet og kigger ud af ruden med samme udsigt som alle andre ruder i disse dage.

Så kigger man måske lidt på toiletpapiret og tænker på, at vi derhjemme købte 30 ruller den 7. oktober. Den sidste blev brugt i søndags.
Så kigger man måske lidt på toiletbørsten og tænker, at sådan en har man alligevel brugt en del gange i denne måned.Så kigger man måske lidt ned i toiletkummen og tænker, at den er egentlig er utrolig kedelig at se til, sådan en fætter. (I det mindste har man ikke efterladt brune spor, så børsten kan roligt slappe af.)Så tager man sin drink i hånden og går tilbage til det blodige tastatur, mens man brændende ønsker, at der faktisk var gin i det bløde plastikbæger.

2 kommentarer:

  1. Og så er det så jeg tænker, at uanset hvad, så er du saftsuseme heldig, at du arbejder et sted, hvor der er sodavandsmaskine. Helt seriøst! Hos mig har vi en kaffemaskine, yeah...

    SvarSlet
  2. Oh, hvilken reportage! Skål! :-D

    Kh
    Lene K

    SvarSlet