14. aug. 2013

Eksistentielle spørgsmål


 1. Gad vide, om supermarkederne kan mærke 5:2-hypen på deres salg, og at der er så relativt mange i Danmark, der faster to gange om ugen lige nu? 
 2. Hvad er det, der er med facebook? Det giver jo ikke en andet end en overdosis af small talk, og alligevel bliver man (jeg) afhængig, som var det smøger. Der er simpelthen et lille skilt i min hjerne, der lyser med falsk trang til at læse ligegyldigheder. Ikke om jeg forstår det. 
 3. Er det ikke virkelig svært - rent teknisk - at bolle i flere forskellige stillinger, hvis den ene er 1.5 m og den anden 2? Vil den langes krop ikke altid på en eller anden måde stikke ud over den kortes? 
 4. Hvorfor er tandpastatuber så klamme?
 5. Gad vide, om der nogensinde bliver sammenfald mellem den alder, man egentlig har og den alder, man har i sin selvopfattelse? Jeg synes, de unge er begyndt at behandle mig med en snert af medlidenhed, mens jeg jo bare synes, jeg er en af dem. Det er en ulækker glidebane. 
 6. Er der andre, der savner brætspil, kortspil andre spil lige så meget som jeg? Ens børn gider jo for helvede ikke spille kalaha, når de kan spillle dingdongdynamoninja på i-paden. Så står man der med sin beige spille-aura. 
 7. Hvordan kan jeg gang på gang bilde mig selv ind, at jeg glæder mig til at skulle i fitness-center? Jamen, Maria. Det bliver så fedt. Ja, det ved jeg da godt, at det gør på den sunde måde, men vi ved jo også allesammen, at jeg hellere vil sidde derhjemme og gnatte en eller anden serie.
 8. Hvordan kan man være voksen nok til at have et hus uden at blive stresset? Jeg får jo klamme håndflader bare brusehovedet skal afkalkes. Der er ikke noget, der skræmmer mig mere, end essentielle ting, der ikke virker.Eller jo - tanken om, at der er over 3.000 bjørne i Sverige. 

37 kommentarer:

 1. Anonym8/15/2013

  Jeg kan hjælpe dig med en afklaring på spørgsmål 3 - jeg er nemlig selv kun få centimeter højere end 1½ meter, mens min kæreste kun er få centimeter fra de 2 meter. Jeg kan huske, at jeg, før jeg mødte ham, havde tænkt det samme. Men ved du hvad - forskellen gør simpelthen ingenting teknisk. Alt kan lade sig gøre uden problemer. Og nu får du igen mig til at tænke- for logisk set burde vi jo ikke passe sammen, men jeg har aldrig nogensinde skænket det en tanke in action.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, tak for det. Der sætter du punktum for årelange spekulationer.

   Slet
  2. Lad os løse dette problem én gang for alle. Lave piger holder sig fra høje mænd. Problem solved.

   Slet
 2. 3'eren har jeg altså også tænkt meget over! Spurgte en ven forleden, som er vildt høj, og hun er lav, og han mente ikke det gjorde en forskel (som anonym siger). Men hallo - hvis hun er lav og ligger på ryggen, og han er høj, må han da vel nødvendigvis ende med at glo ned i sengen i stedet for på hendes ansigt?! Eller hvad?
  puha, store spørgsmål for sådan en torsdag morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Og det er jo ikke fedt at ligge og kysse et lagen og kigge det kærligt i øjnene. Men anonym siger, at man ikke lægger mærke til det. Det må man jo så stole på.

   Slet
 3. 3000!!!!!!!

  Nå, men så lad os da spille nogle spil. Jeg gider heller ikke ipadens.

  Jeg har knaldet en høj én der sagde at øh, bagfra/doggystyle bare aldrig passer nogle steder hen med hans højde. Fik dog ikke testet om han havde ret. Tænkte ikke over forskellen, ligesom de andre siger.

  SvarSlet
  Svar
  1. 3000!!!! De sagde det i radioen. Eller nu bliver jeg i tvivl, for jeg opfatter altid tal forkert. Måske sagde de 300 eller 30. Anyway - bjørne skræmmer mig. Og ulve. En vi kender, der har har hus nordligere end os i Sverige så en dag en ulv komme gående ude på vejen. Jeg ville flå mine arme af af skræk.

   Nå men fra ulve til doggy style - synes godt du kunne have testet for videnskabens skyld.....

   Slet
  2. Anonym8/15/2013

   Jeg er allermest bange for vildsvinene! Og dem er der - så vidt jeg ved - flere og flere af. I denne her sommerferie har vi for første gang set dem midt på marken lige overfor vores hus, ved højlys dag. Seks små vildsvineunger der løb og legede og var nuttede. Men den kæmpestore ondskabsfulde mor lurede jo inde mellem træerne, vidste jeg. Derfor går jeg nu konsekvent rundt på de svenske veje og taler højt med mig selv, så vildsvinene kan høre mig og måske flytter sig før jeg når hen til dem.
   Men fremover vil jeg måske også begynde at være bange for ulve, det havde jeg bare ikke tænkt på før, at jeg burde være. Så tak for det.
   Jette

   Slet
  3. Jeg så aldrig vildsvinene, men jeg kunne høre dem smaske om aftenen ude i haven. Jeg ville så gerne se dem, men jeg måtte ikke for B, fordi han siger, de er farlige. Jeg tænker mest på Pumba og, at jeg snildt kunne blive venner med sådan en fyr. På den måde er jeg nok lidt til fare for mig selv. Vores genbo så over tyve vildsvin i vores have på én gang. Gisp.

   Slet
  4. Fortryder max at det ikke blev testet, for jeg kunne jo have fået ret. Og det er jo fedt at have ret.

   Ulve. Bjørne. Vildsvin. Pissefarlige og pisse tiltrækkende.

   Pumba er da et vortesvin, ik? De er vist lidt større.
   B skal sgu da ikke være så bange, man kunne da godt have luret lidt.

   Slet
 4. Når ankommer til fitness-centret tror jeg også altid at "det her bliver bare så mega fedt og hvor er jeg sej" - det er rent selvbedrag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Eller eneste lillebitte motivation......Måske man skulle begynde at iklæde sig superheltekappe. Ja, det tror jeg faktisk, at jeg gør.

   Slet
 5. Åh - 8.... Jeg mistænker alle de fitness-glade folk, der checker ind på facebook for at lyve, når de siger, hvor 'fedt de har det'. Ligeledes folk der ligeså afslappet skriver, de har løbet 15 km. på en kogende varm sommerdag.

  Det kan ikke lade sig gøre at være så entusiastisk om noget så intetsigende i min verden. Det skal bare overstås.

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også man skulle pille de der lalleglade, falske udladninger fra hinanden og kalde en spade en spade. Man skriver jo heller ikke: YES! Har lige vasket 30 tallerkener op, har det bare SÅ fedt. Kan slet ikke vente til i morgen, hvor der er fedtede gryder på programmet.

   Tsss!

   Slet
 6. Kan godt være det ikke er noget problem når manden er 2 meter og damen er dværg... men den anden vej rundt er altså et problem... siger hende der er tæt-på-190-cm og har været på alt mellem 160 og 2,10 ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fnis.Får meget mærkelige billeder på nethinden. Man burde lave odd-size-pornofilm, tror de ville blive vildt populære!

   Slet
 7. Jeg hader fitness! Har besluttet mig for, at jeg ikke gider og er blevet så meget gladere siden. Måske også lidt tungere. Men til gengæld bor jeg på femte uden elevator, og det er (åbenbart) min undskyldning for alting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, det rådne er, at jeg også hader ikke at lave motion, så det er hele tiden pest eller kolera. Find en sjov motionstype! HAHAHA! Find en nuttet morder! Men jeg får spat og bliver en hystade, hvis jeg ikke rører mig. Midlet er musik. Hvis jeg ikke kunne høre musik imens, ville jeg dø.

   Slet
 8. Angående punkt nummer 5.

  Læste engang i Sabroe og Leths - "det er derfor man knepper så meget i det her land". (Det er vel også en slags titel) At selvopfattelsen/forståelsen/billedet bare lagde sig til rette et tilpas ungt, dumt og selvfedt sted og ellers nægtede at rokke sig ud af flækken. Hmm. Tror jeg køber den. Altså må det blive en kæmpestor nej'er til 5'ern herfra.

  Tak for en altid god blog!

  /Annasofie

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Annasofie. Tror også, det er rigtigt. I går sagde en kollega, at folk i bussen er begyndt at rejse sig og ofre deres plads for hende. Første gang råbte hun nej og løb, for hun er sgu da ikke gammel.

   Slet
  2. auch.Det er virkeligt et slemt punkt at nå til.
   '
   Uuuuh - Ligesom børns forældre, der referer til én som damen.
   ..- "det er ikke sikkert at damen, har tid til at fortælle dig, hvor gammel hun er/sige hej/fortælle dig, hvad hun hedder ect.

   Hold op med det! jeg er ikke en dame! Det lyder så skrapt.

   Slet
  3. with that being said - den næste, der rejser sig op i 6a'ern og tilbyder mig sit sæde, får et highfive og et kys på kinden.

   Slet
 9. Hej hej. To ting fra mit überspændende liv.

  Om det der med brætspil. Her i husstanden har vi over 10 forskellige slags. Godt nok nogle af dem lidt nørdede og meget komplicerede. Men du kommer bare.

  Og så det med fitness. Jeg er lige startet igen efter en laaang pause fyldt med snask på snask og ingen motion. Her er mine kloge kloge erfaringer. For det første er det meget demotiverende for mig at træne udelukkende med formålet at tabe mig/stramme op. Jeg skal ligesom finde noget mere end bare det, ellers kommer jeg til "årrrh fuck det, nu spiser jeg lige fem romkugler, nom nom nom, og fuck kvindeidealet, jeg ser ud som jeg vil". Så altså selvhad og utilfredshed ved egen krop er demotiverende. Og hvad er så motiverende for mig? Der er faktisk noget lidt spændende i at se hvor meget man faktisk KAN svede. Det er lidt imponerende når man drypper på gulvet og kan mærke at ens krop arbejder. Og når man træner så meget at man voldsveder synes jeg det er bedst. Sikkert noget med at man udskiller nogle stoffer. Både bagefter og imens kan jeg mærke at jeg bliver gladere og jeg skælder min kæreste mindre ud hvis jeg får trænet. En anden ting: Hvis man har ondt et sted og kan få det til at gå væk med træning er det også vældigt motiverende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for ting. Vil du gerne spille med mig? Altså vi har jo også masser af spil, men ingen gider at spille med mig. INGEN. Kun når vi er i sommerhus.
   Måske skulle jeg tage et målebæger med og måle sved? Det værste er, at jeg lige nu synes, det er meget sjovt med styrketræning, fordi det er en afløser for løb, som jeg blev lidt træt af. Men jeg ved bare, at om tre uger, så synes jeg virkelig ikke, det er sjovt mere. Og så er vi tilbage i møgungen, der ikke rører sig nok. Jeg SKAL have pulsen op to tre gange om ugen, ellers bliver jeg utidig, besværlig og en 5årig dreng.

   Slet
 10. Haaaaaaaaa-hahahaha! Mange yndlingsfraser i det indlæg. Men juvelen må være din beige spilleaura. Og så har jeg det skræmmende præcist som dig i nr. 8. Måske derfor vi stadig bare bor i lejet hus. Falder fra hinanden hvis nogen nævner noget om tagplader eller hulmursisolering. Og hader når folk siger "så væltede vi lige en væg og byggede det nye køkken op fra bunden". AAAAAAAAAAAAAR få mig væk fra grimt talemonster!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, elsker at du finder yndlingsfraser. Og ja - det skræmmer mig også virkelig, når folk går i handy-mode. Jeg kan godt være med til at flytte lidt om, men der går grænsen også. Jeg havde sat mig for at bygge et legehus i Sverige. HAHA. Jeg byggede gulvet, så tog neuroserne over. Det bliver jo altid pissegrimt alligevel, og træ er ikke et venligt materiale at arbejde med.

   Slet
  2. Første gang, jeg fandt ud af, hvad jeg havde rodet mig ud i med en andelsbolig, var en dag, min vandhane begyndte at dryppe. Ret insisterende og ikke til at stoppe... Jeg var i forvejen overtræt og ynkelig, og det føltes som om, den prikkede mig på skulderen. Prik... Prik... Prik...

   Så fik den en knytnæve, og det lettede lidt at afreagere... Og så en til og en til, for den holdt jo ikke op. Jeg nåede også at fælde en tåre, inden jeg til sidst knaldede til, og vandhanen knækkede af. Kan ikke anbefales. Så piblede det bare op af den afknækkede stump...

   Senere er jeg blevet mere handy og har både væltet vægge, blændet døre og lært at fuldspartle og hvad ved jeg. Men ting skal VIRKE. Ellers bliver jeg stadig et hysterisk monster...

   Slet
  3. Fantastisk beskrivelse, ser stumpen for mig. Vi bor også i andel, og nu går det op for mig, at det jo også efterlader mig med et vist ansvar. Gulp. Måske er det derfor opvasker, køleskab og diverse hænger i laser. Forstår ikke, hvorfor der ikke kommer en vicevært og fikser al ting, mens jeg er på sommerferie. Det burde være en menneskeret!

   Slet
  4. ... Jeg har forresten også taget lunkent og til sidst kolde bade i et halvt års tid, fordi jeg ikke kunne overskue, hvordan jeg fik skiftet det fuldstændig tilkalkede armatur på min bruser...
   Det var efter oplevelsen med vandhanen, så jeg havde trods alt luret, at knytnæver ikke var løsningen.

   Slet
  5. Ha! Elsker også knytnæve-løsningen:-D

   Slet
 11. Kæft, jeg er bagud. 5:2 kuren? Må Jeg give et forsøg. Virker det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved jeg ikke helt. Synes bare jeg æder tilsvarende for meget de andre dage. Men der er ok sjovt at sulte sig selv i stedet for at æde konstant....

   Slet
 12. Louise8/19/2013

  Altså, jeg har selvfølgelig noget klogt og vittigt at sige til alle punkterne, men for at holde min kommentar kort, vil jeg holde mig til det klogeste råd, jeg kan give dig.

  Punkt 8: Når du ikke har det rette værktøj til at fixe den bruser, så lad lige være med at tro, at du da bare lige kan bruge tænderne til at skille brusehoved fra bruseslange. Knas sagde det. Tilkalket bruser vinder altid over afkalket tandsæt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender også en Louise, der bider i al ting. Telefoner, lamper, tastaturer. I arrigskab. Engang hang der ledninger ud af hendes fastnet-telefon af samme årsag. Jeg kunne faktisk godt finde på at bide i bruseren, så tak for tippet. Jeg ville helt sikkert knække fortænderne og ligne en idiot.

   Slet
 13. Altså, punkt 3. Har været i forhold med en høøøj een, og jeg er selv kun en ganske lille sylfide. Har prøvet praktisk talt alle stillinger, og synes ikke, der var problemer. Men som fasterfis var inde på, kunne doggy være en smule anstrengende (for ham). Men så kunne jeg bare stå på alle fire på sengen og han på gulvet - så gik det op. Hvis du har brug for mere empiri i den retning, spørger du bare ;) Du skulle nødig ligge søvnløs over det...

  SvarSlet
  Svar
  1. HAm den høje jeg knaldede påstod at ud over sengen tricket ikke virkede. Jeg troede ikke på ham. Gør det stadig ikke. Så høj er han sgu da heller ikke.

   Slet
 14. Anonym8/22/2013

  HAH! Beige spille-aura! Pissegodt!

  Kh
  Lene K

  SvarSlet